Odavox hesabını sil.
E-posta adresini doğrula, kararını onayla.
Hangi veriler silinir?
Hesabın, profilin ve avatarın; gönderdiğin mesajlar ve bunlara ait dosyalar; arkadaşlıkların, oturumların, bildirim cihazların ve giriş sağlayıcısı bağlantıların kaldırılır.
Başlamadan önce
Sahibi olduğun sunucuları silmeden hesabını silemezsin. Apple bağlantının yenilenmesi gerekiyorsa bunu uygulamadaki hesap ayarlarında tamamlaman istenir.
Onaydan sonra
Hesabına erişim hemen kapatılır ve oturumların sonlandırılır. Daha önce başlatılmış dosya yüklemelerinin süresinin dolması için silme en erken 16 dakika sonra işlenir. İşlem tamamlandığında e-posta alırsın. Geçici bir altyapı hatasında silme işlemi yeniden denenir.
Yedekler ve veri saklama ayrıntıları gizlilik politikasında açıklanır. Başkalarının daha önce indirdiği kopyaları onların cihazlarından silemeyiz.